Το Σάββατο, τοπικές βροχές προβλέπονται για το Ιόνιο και τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη ως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή στα βόρεια το απόγευμα, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά με βροχές στα βόρεια και ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.