Ο «Κing James» σε συζήτηση που έκανε με τους Ντουέιν Ουέιντ και Τσάνινγκ Φράι αποκάλυψε πως χρωστάει πολλά στους συμπαίκτες του και για αυτό συνεχίζει αυτό που κάνει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους νέους παίκτες (ηλικιακά) στο ΝΒΑ και ειδικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Θα μπορούσα να σταματήσω αυτή τη στιγμή και θα ήμουν ένας από τους σπουδαιότερους που έπαιξαν ποτέ στο ΝΒΑ. Θα έκλεινα το podcast, θα έπαιρνα την πρώτη πτήση για το σπίτι μου, θα ήμουν με την οικογένειά μου. Χρωστάω όμως σε κάποιους ανθρώπους και συνεχίζω. Το χρωστάω σε αυτόν που επιτέλους καταλαβαίνει το μπάσκετ. Το χρωστάω στα μικρά παιδιά, σε αυτά που τώρα μαθαίνουν το μπάσκετ. Πρέπει να το αγαπήσουν, να παθιαστούν με αυτό, να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους, να βάλουν περισσότερο χρόνο σε αυτό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε κάνοντας αναφορά και στους νέους παίκτες:

«Όλοι ασχολούνται με νίκες και ήττες και σίγουρα είναι πλέον επάγγελμα και πρέπει να νικάω. Το καταλαβαίνω. Όταν χάνω, τρελαίνομαι. Στο τέλος όμως της ημέρας, το πάθος μου για το παιχνίδι, η αγάπη μου για αυτό και για τους συμπαίκτες μου θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή κουλτούρα.

Υπάρχουν παίκτες όπως οι Σίμονς, Αντετοκούνμπο, Μπούκερ, Εμπίντ που διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και προσόντα. Είναι ξεχωριστοί αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να παρακολουθούν πως λειτουργούμε εμείς που έχουμε κατακτήσει τίτλους. Να μάθουν από μας τους μεγαλύτερους να παίζουν σωστά το παιχνίδι και να το αγαπούν».

Πηγή:sportswin.gr