Ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να μην λέει μεγάλα λόγια, ωστόσο δεν έκρυψε την ευχή του να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο Final 4!

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«O Ερυθρός Αστέρας είναι μια σκληρή ομάδα. Το γνωρίζαμε εκ των προτέρων αυτό. Παίζει σκληρή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά, από τη μία πλευρά λόγω της καλή άμυνας του Ερυθρού Αστέρα και από την άλλη επειδή χάσαμε λίγο την ενέργειά μας στην επίθεση. Στο τέλος, όμως, δείξαμε ψυχραιμία, κοντρολάραμε το ματς και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Σχετικά με την αντιμετώπιση του Ερυθρού Αστέρα είπε: «Γνωρίζαμε ότι Αστέρας σκοράρει κατά μέσο όρο 75 ανά παιχνίδι γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα και νομίζω στο τέλος τα καταφέραμε. Δεν είμαι έτοιμος να εκφράσω άποψη για τον Αστέρα, αλλά για τη δική μου ομάδα και πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το Final 4 σχολίασε: «Δύσκολη ερώτηση. Το ευχόμαστε. Δεν είναι στιγμή να το σκεφτόμαστε αυτό. Είναι στιγμή να πάμε μέρα με τη μέρα αγώνα με τον αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Σίγουρα οι οπαδοί μας το αξίζουν και θα προσπαθήσουμε αυτή τη σεζόν να πάμε στο Final 4».

Τέλος, σχετικά με το αν η απουσία του Καλάθη έδωσε την ευκαιρία σε άλλους παίκτες της περιφερειακής γραμμής να βγουν μπροστά τόνισε: «Δεν ξέρω αν όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε τους λόγους αυτούς για να βρίσκουμε κάτι καλό. Κάποιοι παίκτες βρήκαν αυτοπεποίθηση. Η σεζόν είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας ώστε να μας βοηθήσουν. Θα παίξουμε πολλά ματς ακόμη και όσο περισσότεροι παίκτες μας παίζουν καλά, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε»

Πηγή: sportswin.gr