Πυροτεχνήματα, DJ’s πάρτυ, συγκροτήματα, άφθονη μουσική, χορός και χρώματα επί σκηνής. Έτσι θα αποχαιρετίσει τον παλιό και θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο, η Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, σε μία εκδήλωση που έχει προετοιμάσει ο δήμος. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Την έναρξη θα κάνει το συγκρότημα Batala Salonica, μέλος του διεθνούς γκρουπ κρουστών Batala Mundo, το οποίο αριθμεί περισσότερους από 1.500 μουσικούς κρουστών σε 15 χώρες. Χαρακτηριστικό των Batala Salonica, είναι ο έντονος ρυθμός σε συνδυασμό με τις δυναμικές χορογραφίες και την πανδαισία χρωμάτων στα κοστούμια τους.

Από τις 21:00 έως τις 23:00 το πάρτι θα συνεχιστεί με γνωστούς DJs της Θεσσαλονίκης. Μουσική θα παίξουν: ο Yiannis Mitsokapas, ο Dim Zach και η Evridiki ενώ η Anastasia θα συνεχίσει με live performance.

Η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με το συγκρότημα Imam Baildi, που θα βρίσκεται στη σκηνή από τις 23.00 έως τη 1.00. Τα τελευταία 10 χρόνια οι Imam Baildi έγιναν γνωστοί στο κοινό της πόλης από τα τραγούδια που ερμηνεύουν, με επιρροές από την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση, και για το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις και εξερευνήσεις. Επιπλέον, σε κάθε live εμφάνιση τους, το κοινό συμμετέχει σε ένα εκρηκτικό πάρτυ. Πίσω από το σχήμα, βρίσκονται δύο αδέλφια, τέσσερα albums, και οκτώ μουσικοί που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πάνω από 22 χώρες.

Στις 24.00, ακριβώς τα πρώτα λεπτά του νέου έτους 2018, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα θέαμα με πυροτεχνήματα, ενώ αμέσως μετά θα συνεχιστεί η συναυλία.