Στο επίκεντρο χωρίς ουσιαστικό λόγο και μέσω προκλητικών εκφράσεων κατά του Ολυμπιακού και του Άρη βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο υφυπουργός Παιδείας, Αλέξανδρος Ζουράρις.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Μetropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης είπε: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του, μίλησε υποτιμητικά και για τον Άρη, λέγοντας: ««Ποιος τον γ… τον Άρη».

Ανακοίνωση Metropolis για Ζουράρι
Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει «επιεικώς απαράδεκτα» τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ και ξεκαθαρίζει ότι δεν υιοθετεί τις προσωπικές του απόψεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ METROPOLIS 95,5:
«To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό».