Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο Φρανκ Ριμπερί, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την εγκατάλειψη από τους γονείς του, αλλά και την ουλή που διαμόρφωσε το ποιος είναι!

Οι βιολογικοί του γονείς τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι, ενώ όταν ήταν δύο χρονών έγινε θύμα τροχαίου, απ’ όπου προκλήθηκαν και οι ουλές του προσώπου του.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μίλησε στο «Canal+» , τονίζοντας ότι οι ουλές και το αποκρουστικό του πρόσωπο, διαμόρφωσαν την προσωπικότητα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η ουλή… Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του».

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ».

Πηγή: sportswin.gr