Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης με τον Απόλλων Σμύρνης και τόνισε πως στην συνέχεια η ομάδα του θα πρέπει να έχει ισορροπία για να παίρνει αυτό που πρέπει από κάθε ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι τον ικανοποιεί περισσότερο από την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η νίκη. Αυτό ψάχνουμε, αυτό έχει σημασία. Πρέπει όμως να την αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε τον αγώνα της Τετάρτης. Πρέπει να κερδίζεις αυτοπεποίθηση όσο κερδίζεις και να την αφήνεις πίσω σου για τον επόμενο αγώνα».

Για το αν τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα: «Σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι και είναι για το κύπελλο. Ας ετοιμαστούμε γι’ αυτό και θα δούμε μετά. Δε βλέπω ποτέ πέρα από το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν σκέφτεται ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια: «Πρέπει πάντα να έχουμε στην ενδεκάδα ένα μείγμα φρεσκάδας και εμπειρίας. Θα δούμε το τρόπο με τον οποίο θα το διαχειριστούμε».

Για Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ».

Για την θέση που θα προτιμούσε ενίσχυση αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε μόνο έναν ποδοσφαιριστή: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μας. Και είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά όλων. Μερικοί πιστεύουν πως οι μεταγραφές είναι πανάκια. Όταν βρίσκεις χημεία και ισορροπία σε ένα σύνολο, σκέφτεσαι για το αν θα την χαλάσεις, αν θα επέμβεις σε αυτή. Με ενδιαφέρει πολύ η ισορροπία της ομάδας. Κάθε εβδομάδα που περνάει ο ένας μαθαίνει καλύτερα τον άλλον. Πρέπει να δούμε και αν ο παίκτης που θα κοιτάξουμε, αν έχει παίξει το τελευταίο δίμηνο, αν μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δύσκολο να βρει παίκτη όπως τον θέλεις τον Ιανουάριο».

Για το αν ο Αζεβέδο είναι μπακ απ του Βιεϊρίνια στα αριστερά: «Ο Αζεβέδο είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ξέρει από πρωταθλητισμό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μπακ απ κανενός διότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Θέλω, όταν θα τον χρησιμοποιήσω, να είναι 100% έτοιμος να δώσει τα πάντα για μας. Αν είχε έρθει πιο νωρίς, θα ήταν όλα διαφορετικά».

Πηγή: sportswin.gr