Στο γεγονός πως το Λαύριο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ του «Νick Gallis Hall» στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, απέδωσε την ήττα της ομάδας του, ο Χρήστος Σερέλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα, δυστυχώς δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Είχαμε πει στα παιδιά να μη κοιτάζουν τη βαθμολογία και την κατάσταση του Άρη, γιατί ξέραμε ότι για την ομάδα ήταν κάτι σαν ‘τελικός’ και θα ήταν πιο παθιασμένοι και πιο έτοιμοι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για κάτι τέτοιο και από τη στιγμή που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει, να κλείσει διαδρόμους, να νιώσουμε την άμυνά του, στο γήπεδο αυτό και με τη φανέλα αυτή είναι δύσκολο να ‘γυρίσει’ ένα παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια.

Προσπαθήσαμε να το ‘γυρίσουμε’, αλλά δίκαια το χάσαμε. Από νοοτροπία δεν ήμασταν έτοιμοι. Πιστέψαμε ότι θα είναι πιο εύκολο το ματς από ότι ήταν στη πραγματικότητα. Δυστυχώς, όταν η ομάδα στηρίζεται σε ξένους παίκτες και δε γνωρίζουν τι σημαίνει όταν παίζεις με τον Άρη, πρέπει να το ζήσουν για να το καταλάβουν.

Δεν μειώνω τη προσπάθεια του Άρη, αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και, από εκεί και πέρα, ο Άρης δεν μας άφησε».

Πηγή: sportswin.gr