Ο πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Στράτος, μετά την συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, εξέφρασε την αντίθεση του σχετικά με την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση να διακόψει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας.

Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο για την ενίσχυση στο θεσμικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς θα είμαστε αρωγοί. Έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα τις επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής και την ταχύτερη επανέναρξη των πρωταθλημάτων, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

Πηγή: sportswin.gr