Όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος ο Αλσατός τεχνικός δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Μερσί, Αρσέν», ήταν το μήνυμα των ανθρώπων της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ουσιαστικά γνωστοποίησαν αυτό το οποίο φαινόταν έως δεδομένο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς πολλοί πίστευαν πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

«Κατόπιν ώριμης σκέψης και μετά από συζητήσεις με τον σύλλογο, αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν. Είναι ευγνώμων για το προνόμιο που είχα να υπηρετήσω τον σύλλογο για τόσα πολλά αξέχαστα χρόνια.

Υπηρέτησα τον σύλλογο με απόλυτη αφοσίωση και εντιμότητα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό, τους παίκτες, τη διοίκηση και τους οπαδούς που έκαναν την ομάδα τόσο ξεχωριστή για εμένα.

Προτρέπω τους οπαδούς μας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας ως το τέλος. Σε όλους όσοι αγαπούν την Άρσεναλ λέω να υπερασπίζονται τις αξίες του συλλόγου.

Η αγάπη μου και η υποστήριξή μου θα είναι για πάντα», αναφέρει ο Βενγκέρ στο μήνυμά του.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Ο Αρσέν (Βενγκέρ) θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και θα προχωρήσουμε στην πρόσληψη του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο σε ότι αφορά τον προπονητή μέχρι να γίνει η πρόσληψη».

«Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες που είχαμε από τότε που αποφασίσαμε να εμπλακούμε στον αθλητισμό. Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους θέλαμε την Άρσεναλ ήταν για όλα αυτά που ο Αρσέν έφερε στον σύλλογο εντός και εκτός γηπέδου. Η διάρκεια και η επιμονή του όλα αυτά τα χρόνια σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν πρόκειται ποτέ να αντικατασταθούν» τόνισε, μεταξύ άλλων στη δική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε.

Πηγή: sportswin.gr