Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League έχουν αρχίσει πολύ νωρίτερα από το πρώτο τζάμπολ του ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στις 3 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. , με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεκινήσει κινήσεις τόσο προς την πλευρά της Κυβέρνησης, όσο και προς την ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

H διοίκηση των Πειραιωτών ετοίμασε επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα που έχει προκύψει με ΚΕΔ/ΕΟΚ και ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ λίγο αργότερα, ζήτησε την διεξαγωγή των τελικών με ξένους, και όχι Έλληνες διαιτητές.

Κάτι τέτοιο αυτήν τη στιγμή μοιάζει απίθανο να συμβεί, πράγμα που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τους τελικούς του πρωταθλήματος.  Χθεσινές φήμες αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να μην κατέβει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από το λιμάνι, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μοιάζουν αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα. Για την ώρα πάντως, κάθε ενδεχόμενο για την διεξαγωγή των τελικών παραμένει στον ορίζοντα, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσει η διοίκηση των Πειραιωτών, σε περίπτωση που δεν γίνει κανένα αίτημα τους δεκτό και δεν εφαρμοστούν οι νόμοι.

Πηγή: sportswin.gr