Του δημοσιογράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί σήμερα ντύθηκε το Δημαρχείο στα κόκκινα, ημέρα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο;

Κάποιοι έσπευσαν να γράψουν στα διαδίκτυο ότι οι κόκκινες κορδέλες τοποθετήθηκαν για να εορτασθεί το αριστερό προφίλ του δήμαρχου μετά το «χρίσμα» που του έδωσε το πρωθυπουργός για να ηγηθεί ενός αντιδεξιού μετώπου.

Μπορεί μεν ο κ. Γ.Μπουτάρης να μην αποδέχτηκε μέσω «διαρροών» – και όχι με κανονική δήλωση – την μετεξέλιξη του σε δήμαρχο με κόκκινες αποχρώσεις, αλλά απ΄ την άλλη έσπευσε να «ντύσει» ολόκληρο το δημαρχείο στα κόκκινα για καλό σκοπό. Για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο πλαίσιο τους εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, την 14η Ιουνίου;

Ποίος το είπε ότι ο δήμαρχος έχει χάσει την επικοινωνιακή του δεινότητα;  

Μάλιστα ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει σήμερα σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μια σειρά εκδηλώσεων, με θεατρικά δρώμενα και συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου στα Δημαρχείο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

  1. Συμβολικός στολισμός του Δημαρχιακού Μεγάρου, παράλληλες εκδηλώσεις με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θεατρικό Δρώμενο με καλλιτέχνες από το «ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ» και μαθητές του 28ου Γ.Ε.Λ, ώρα 19:00, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου Α ́ 1).
    2. Πομπή μοτοσικλετιστών της Μοτοσυκλετιστικής Ένωσης Νομού Θεσσαλονίκης, με κόκκινα περιβραχιόνια σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Αιμοδοσία στην Πλατεία Αριστοτέλους, με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας ώρα : 9:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Συνδέσμου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώρα 13:00, στο κλειστό Γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ. (Κανάρη 77).

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Σκυταλοδρομία, γιορτή με τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και Χορευτικά Συγκροτήματα, ώρα 19:30, στη Νέα Παραλία (κοντά στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου).