Σε εκδήλωση του Μητρώου Στελεχών, που πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη σήμερα παρευρέθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης. Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν και η Αν.Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μελλοντικές υποψηφιότητες στη βάση της ανανέωσης και του Μητρώου Στελεχών αναφέροντας σε αυστηρό τόνο »πως όλοι είμαστε στρατιώτες του κόμματος και πως δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές». Επίσης τόνισε πως ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες στο πλαίσιο των δεσμέυσεών του για ανανέωση.

Το παρόν από το Μητρώο Στελεχών έδωσε ο νεαρός Οικονομολόγος MSc HR Management, Γιάννης Παπαγεωργίου και ο ιατρός Ηλίας Τσιαούσης από τα Τρίκαλα. Το »παρών» έδωσαν και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι Ηλίας Πλιόγκας, Κατερίνα Γκαγκάλη, Παπαβασιλείου Χρήστος, Ειρήνη Χατζοπούλου, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, Αγνή Κανδύλη και Αθανάσιος Σαρατσιώτης.