«Καλώ το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να ξεκινήσει έρευνα στο Πόθεν Έσχες του κ. Πολάκη, ώστε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. Εάν όντως δήλωνε διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα, όπως ισχυρίζεται, έχεις καλώς. Εάν δεν εμφανίζονται όμως, τότε ή τα έπαιρνε “μαύρα” και άρα φοροδιέφευγε ή λέει ψέματα για πολλοστή φορά», εξήγησε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, με δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

«Είναι ο… καθρέφτης του Αλέξη Τσίπρα»

«Ο Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Μένιος Κουτσόγιωργας και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα όμως είναι και ο… καθρέφτης του Αλέξη Τσίπρα. Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα ο συγκεκριμένος θα είχε αποπεμφθεί από την κυβέρνηση και θα ήταν η ντροπή του πολιτικού συστήματος. Δυστυχώς, εμείς ζούμε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε επίσης ο κ. Καράογλου.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η πόλωση στο πολιτικό σκηνικό θα συνεχιστεί με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. «Παραπαίοντας και καταρρέοντας η κυβέρνηση εφαρμόζει τις πρακτικές της κινδυνολογίας, της παροχολογίας και της σκανδαλολογίας. Είναι προφανές ότι επιδιώκουν να πολώσουν το κλίμα όσο το δυνατόν περισσότερο ούτως ώστε να δημιουργήσουν αντιδεξιά σύνδρομα», ανέφερε σχετικά.

 

Χρήστος Τσαλικίδης