Ανυπομονούμε για το καθιερωμένο μας πλέον, Action Sports Camp ενηλίκων.
Το Freestyle Training διοργανώνει ένα τριήμερο και ένα πενταήμερο γεμάτο δράση που θα σου μείνει αξέχαστο στις κατασκηνώσεις Skouras Camp στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής!!
Σκοπό εχει να προσεγγίσει ενήλικες και να τους χαρίσει μερικές μέρες γεμάτες εναλλακτικές δραστηριότητες και διασκέδαση και να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Επίσης σκοπός του προγράμματος είναι η προαγωγή της φυσικής κατάστασης, η συνεργασία και η εκμάθηση καινούριων υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής.


Η Όλγα Μητάτου καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ειδική σε θέματα υπαίθριων δραστηριοτήτων μαζί με έμπειρα στελέχη που απαρτίζουν την ομάδα Freestyle Training σας προσφέρουν ένα μοναδικό camp δράσης για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και μια ευκαιρία να δοκιμάσετε ορισμένα πολύ δημοφιλή extreme sports.
Το camp περιλαμβάνει ένα yoga workshop για ηρεμία, διαύγεια και χαλάρωση και ένα dance workshop εντελώς δωρεάν.


Επίσης διοργανώνουμε διαγωνισμούς αθλημάτων τύπου survivor στην θάλασσα με κανό και S.U.P. και στην αρένα (στίβος μάχης).

Μπράβο στο freestyle Training κ στους Όλγα Μητατου κ Βασίλης Χατζηγεωργίου που το διοργανώνουν κ δίνουν την δυνατότητα σε όλους να έχουν μια μοναδική εμπειρία!!