«Με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές οι Έλληνες έδωσαν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή εντολή για επανεκκίνηση της χώρας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ούτε για πανηγυρισμούς. Σηκώνουμε αμέσως τα μανίκια για να πιάσουμε δουλειά με υπευθυνότητα, ρεαλισμό, μετριοπάθεια, και όραμα για μια Ελλάδα ισχυρή, αξιοκρατική και υπερήφανη», τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αναδείχτηκε εκ νέου πρώτος σε ψήφους βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης.

«Για μια Ελλάδα με πραγματική ανάπτυξη που θα μεταφράζεται σε πολλές νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. Για μια Ελλάδα που δεν θα παρακολουθεί άβουλη τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα, αλλά θα συμμετέχει ισότιμα και ενεργά στη διαμόρφωσή τους», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Καράογλου, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Όσον αφορά στην επανεκλογή μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μου παράλληλα το προνόμιο να είμαι ο πρώτος βουλευτής που “έσπασα ” για πρώτη φορά στην Περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης το φράγμα των 30.000 σταυρών», σημείωσε στη συνέχεια ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Η δική μας σχέση είναι σταθερή αξία! Ευθύνη και υποχρέωσή μου είναι να εργαστώ εξίσου σκληρά για να δικαιώσω την επιλογή τους και την αγάπη τους. Οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα! Από σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα!».

 

Χρήστος Τσαλικίδης