Η τιμή της αμόλυβδης κυμαίνεται σε όλη την Β.Ελλάδα από 1.530 – 1.605 και σύμφωνα με πληροφορίες του Reporter24 στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας στην Χαλκιδική τα δύο πρατήρια της περιοχής έχουν σταθερά την τιμή για 2 χρόνια στο 1.699 αμετάβλητη τιμή παρά τις αυξομειώσεις της τιμής στην αγορά από τα ΕΛΠΕ.

Αν λοιπόν έχετε για προορισμό την Χαλκιδική αποφύγετε να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας από την Νέα Καλλικράτεια .

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τιμή στο πρώτο πόδι δεν υπερβαίνει το 1.601 στο Ποσείδι και το 1.609 στην Σάρτη.

Η μέση τιμή πανελλαδικά υπολογίζεται από τον σταθμισμένο μέσο
όρο με βάση τους όγκους πωλήσεων ανά τύπο καυσίμου ανά νομό.

Θα πρέπει επίσης να πούμε ότι «Οι πολύ χαμηλές τιμές πρατηρίων, που είτε διαθέτουν λαθραίο καύσιμο είτε κλέβουν τον καταναλωτή στην αντλία, δεν επιτρέπουν στους επαγγελματίες που λειτουργούν νόμιμα να μετακυλίσουν τις αυξήσεις στην κατανάλωση, με αποτέλεσμα ένα μέρος να το απορροφά εις βάρος των περιθωρίων κέρδους που κινούνται σε οριακά επίπεδα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας πρατηρίων και εταιρειών εμπορίας»

Επιλογή μας λοιπόν πρέπει να είναι γνωστό πρατήριο βενζίνης και όχι τυχαίο

Tώρα που οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς, ένα έξυπνο και χρήσιμο app έρχεται να λύσει τα χέρια σε εκατοντάδες καταναλωτές που αναζητούν τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το fuelGR, είναι ένα εργαλείο το οποίο ενημερώνει τους οδηγούς για την τιμή της βενζίνης στα πρατήρια της περιοχής που τους ενδιαφέρουν, έτσι ώστε να μπορούν να βρουν εύκολα πού μπορεί να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πρόκειται για την πληρέστερη, ακριβέστερη και πιο εύχρηστη εφαρμογή ελέγχου τιμών καυσίμων και πρατηρίων στην Ελλάδα, ενώ συμβάλει και στην ενίσχυση του ανταγωνισμού μεταξύ των πρατηρίων και προς συμφέρον των καταναλωτών.