Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Νοέμβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας κοινωνικής αλληλεγγύης για την επιχείρηση χειροποίητων κοσμημάτων της οικογένειας Τουπεκτσή δείχνοντας με αυτό το τρόπο το ευχαριστώ στον κόσμο που από το 2012 στηρίζει και σημειώνει στην επιχείρηση μόνο ανοδική πορεία.
Η Λίνα Τουπεκτσή δημιουργός των κοσμημάτων και υπεύθυνη προώθησης του brand στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μας αναφέρει τα εξης: Θεωρούμε χρέος μας να επιστρέφουμε ένα μέρος των κερδών μας στην κοινωνία.
Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό αν κάθε χρόνο με πολύ δουλειά αλλά και την υποστήριξη του κόσμου τα κοσμήματα μας δεν παρουσίαζαν άνοδο. Όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη στιγμή μέσα από εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Το αίσθημα αυτό είναι μοναδικό μιας που εκτός από την τεράστια απήχηση που σημειώνεται κάθε φορά και την επαφή με τον κόσμο, καταφέρνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μαζεύουμε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό πουλώντας κοσμήματα για τις ανάγκες του εκάστοτε συλλόγου η σκοπού που έχουμε αποφασίσει να βοηθήσουμε.
Ο Νοέμβρης είναι ολόκληρος αφιερωμένος σε μια σειρά δράσεων – μπαζάρ σε 4 πόλεις.
✅ 18 Νοεμβρίου στη Βέροια στον όροφο του Ευθύμογλου για τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας
✅ 20 Νοεμβρίου στο Allegro Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη για τον φιλανθρωπικό σύλλογο Νέες Ελπίδες Θεσσαλονίκης
✅ 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο Intercontinental Hotels and Resorts για τους σκοπούς του συλλόγου Καλλιπάτειρες
✅ 2 Δεκεμβρίου στο Freud καφέ στην Κατερίνη για την Μέριμνα παιδιού Πιερίας στα πλαίσια των 3ημερων εκδηλώσεων για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες
Το 40% των πωλήσεων πηγαίνει αυτόματα στο σύλλογο, ποσοστό που αποτελεί το καθαρό κέρδος κάθε κοσμήματος.
Ταυτόχρονα όλο το μήνα καθώς και τον Δεκέμβριο θα γίνουν διάφορα καλλιτεχνικά εργαστήρια δημιουργίας γουριού σε διάφορες ευπαθείς ομάδες από την κα Λίνα Τουπεκτσή.
Κοσμήματα λοιπόν στην υπηρεσία του ανθρώπου για ομορφιά αλλά και όχι μόνο!