Εξοργισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ανείπωτη τραγωδία σεξουαλικής κακοποίησης ενός φτωχού κοριτσιού μόλις 15 ετών από τον Βόλο.

Σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, το Σάββατο 55χρονος Βολιώτης, αποπειράθηκε σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας να βιάσει το κορίτσι και ασέλγησε σε βάρος του, με τη μητέρα του κοριτσιού, μία 40χρονη Βολιώτισσα με πέντε παιδιά, να φέρεται ότι συναινούσε.

Η γειτονιά του όπου διατηρεί το κατάστημα ο 55χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει στα όσα τραγικά καταγγέλθηκαν για το κορίτσι.

Χθες το πρωί δεν βρήκαν ανοιχτό το κατάστημα του επαγγελματία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής, σοκαρισμένοι άρχισαν να ενημερώνονται από στόμα σε στόμα για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που καταμαρτυρούνται στον δράστη καθώς έδινε την εντύπωση ενός ήσυχου επαγγελματία, παντρεμένου με ένα παιδί, όπως γράφει ο Ταχυδρόμος του Βόλου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εξάλλου μετέβησαν στο κατάστημα του 55χρονου προχθές και έκαναν έρευνα στους χώρους.

Η έρευνα έγινε μετά από σχετικό έγγραφο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν υπόνοιες ότι στο μανάβικο υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με κρεβάτια.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις εν λόγω πληροφορίες.

Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν εξοργισμένοι.

Η οικογένεια της ανήλικης είναι πολύ γνωστή στη γειτονιά όπου ο 55χρονος διατηρεί το κατάστημα.

Οι κάτοικοι ήξεραν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Η φτώχεια τους δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Συχνά-πυκνά παιδιά της οικογένειας ζητούσαν βοήθεια, φαγητό, χρήματα.

Η μητέρα είναι διαζευγμένη και εργαζόταν περιστασιακά σε καταστήματα.

Η μητέρα του κοριτσιού, για την οποία υπάρχουν ερωτήματα για την ακριβή σχέση της με την υπόθεση, τα οποία θα απαντηθούν τα επόμενα 24ωρα, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Κέρκυρας.

Αμέσως μόλις παρελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας σχηματίστηκε εναντίον της δικογραφία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας, για συνέργεια σε έκθεση σε αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Η 40χρονη, για την οποία ερευνάται αν όντως είχε συναινέσει για το ταξίδι στην Κέρκυρα -και αν ναι με τι αντάλλαγμα-, οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη. Στο μεταξύ κρατείται.

Η ίδια πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να διαψεύδει κάθε ανάμειξή της με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι γνώριζε πως η ανήλικη ήταν στο νησί των Φαιάκων, αλλά πίστευε ότι ήταν με φίλες της.

Υποστηρίζει λοιπόν, ότι είχε απόλυτη άγνοια για τις πράξεις του 55χρονου.

Ο επαγγελματίας, όπως είναι γνωστό πρόκειται να απολογηθεί στον Ανακριτή σήμερα Τετάρτη.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας σχημάτισε εναντίον του δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανήλικης και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη, και ότι για όλα ήταν ενήμερη η μητέρα του κοριτσιού.

Η υπόθεση της καταγγελλόμενης σεξουαλικής κακοποίησης, έγινε γνωστή μετά από αναφορά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

Καμαριέρες του ξενοδοχείου όπου είχε νοικιάσει το δωμάτιο ο 55χρονος, άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει, να απωθεί τον επαγγελματία, να λέει ότι θέλει να φύγει.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Το Σάββατο εντόπισαν τον 55χρονο με την ανήλικη στο λιμάνι την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν.

 

 

ΠΗΓΗ: Tribune.gr