Εισαγγελέας καλεί τον σεισμολόγο και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκη Τσελέντη, για τις δηλώσεις του μετά το σεισμό στη Μυτιλήνη τον Ιούνιο. Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τσελέντης σε υψηλούς τόνους τονίζει: ”Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπίρτζη υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα)” και συνεχίζει προσθέτοντας πως κλήση έχει δεχθεί και ο Μάκης Χουλιάρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσελέντη:

«Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα από τη Γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό Λέσβου. Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπιρτζή υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα).

Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο, σχετικά με την σεισμολογική κοινότητα. Ας έρθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και δόντια κρατάμε την βάρδια ζωντανή επί 24ώρου βάσης. Ας έρθει να μας πει γιατί τις 30.000 ευρώ που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνο για να πληρώνουμε την βάρδια, ακόμα δεν τις πήραμε

Πληροφορήθηκε επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης Χουλιάρας. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτίρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα. Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκολάριους να ψάξουν άλλου»

 

 

ΠΗΓΗ: ANT1news.gr