Το βράδυ της Τρίτης η Παρτιζάν πήρε το «εισιτήριο» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αποκλείοντας την Μπούντουτσνοστ και την Τετάρτη ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση μέσω της ιστοσελίδας της UEFA για την ημέρα και ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα που θα γίνει την Τρίτη 25/7 στις 21:45, αλλά χωρίς μετακίνηση οπαδών, όπως επίσης διευκρίνισε σήμερα η διοργανώτρια αρχή!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν στο Βελιγράδι την, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 2 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επίσης με ώρα έναρξης τις 21:45.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Σερβίας, χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους, καθώς η UEFA επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στα δυο παιχνίδια για λόγους ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη απόφαση κοινοποιήθηκε και στις δυο ομάδες μέσω επιστολής του υπεύθυνου ασφαλείας, Κένι Σκοτ.

Έτσι και τα δύο παιχνίδι θα γίνουν παρουσία μονάχα οπαδών των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενες ομάδες θα πάρουν μόλις 20 προσκλήσεις VIP.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έλαβε την απόφαση αυτή με βάση το άρθρο 24.1 του «Κανονισμού Ασφαλείας και Σταδίων», ο οποίος ορίζει ότι η UEFA έχει τη δυνατότητα, για λόγους ασφαλείας, να επιβάλει στις ομάδες τη μη ανταλλαγή εισιτηρίων και μετακίνηση οπαδών.