Πήγε παιδάκι, αμούστακο στην ομάδα με το τριφύλλι και έζησε τα πάντα. Πρωταθλήματα Ελλάδας, κύπελλα, πρωταθλήματα Ευρώπης, έπαιξε με τους καλύτερους παίχτες που πέρασαν ποτέ από την γηραιά ήπειρο, πάντα σαν συμπαίκτης και μαζί τους μεγαλούργησε και ήταν και εκείνος που έβαλε το λιθαράκι του στην αξεπέραστη αυτοκρατορία της καλύτερης ομάδας μπάσκετ αυτού του τόπου. Είχε προπονητή τον πρώτο από τους καλύτερους και δίπλα του έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Αντώνης Φώτσης, ο μπάτμαν, λόγω των εκπληκτικών προσόντων του (άλμα, σουτ, ταχύτητα) στα 36 του πια, αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ομάδα της καρδιάς του, και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναικό. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού’».