Έντονη ήταν η αντίδραση ενός 47χρονου στην Πάτρα, όταν οι λιμενικές αρχές θέλησαν να ελέγξουν στο λιμάνι ελικόπτερο που μετέφερε και είχε προορισμό της Ιταλία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest, ο τελικός προορισμός του φορτίου ήταν η Γερμανία με πρώτο σταθμό εκείνον της Ιταλίας.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε ο 47χρονος στο λιμάνι και κλήθηκε προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο, τότε αντέδρασε αιφνιδίως καταφέρνοντας δάγκωμα στο χέρι ενός λιμενικού ενώ όπως περιγράφεται τα χειρότερα απφεύχθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των υπολοίπων που άμεσα ακινητοποίησαν τον 47χρονο.

Άμεσα ο λιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έτσι ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είναι καλά στη υγεία του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο διαπιστώθηκε ότι το υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας που επέδειξε δεν αντιστοιχούσε το χρώμα που ανέγραφε με το αντίστοιχου του αυτοκινήτου, ενώ αναγραφόταν επίσης και διαφορετικός αριθμός αναγνώρισης οχήματος ενώ το όχημα κατασχέθηκε όπως και μία άδεια κυκλοφορίας οχήματος. Όσον αφορά το ελικόπτερο, οι αρχές προχώρησαν στη δέσμευσή του.

Πηγή Φωτό: thebest.gr