Μια απίστευτη φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό μέσα στον αμνιακό σάκο να βρίσκεται στα χέρια της μητέρας του κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Η Ρέιλι Σκούρι από το Πίτσμπουργκ γέννησε πρόωρα το μωράκι της μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο μικρός Εαν Τζαμάλ βγήκε από τη μήτρα της μητέρας του με τον αμνιακό σάκο, ο οποίος δεν έσπασε. Ο σάκος αυτός είναι γεμάτος με υγρό που επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει ελεύθερα. Κατά τη διαδικασία του τοκετού σπάει και το υγρό αποστραγγίζεται. Είναι αυτό που λέμε «έσπασαν τα νερά».

Η Ρέιλι όσο βρισκόταν στον δρόμο προς το νοσοκομείο, κατάλαβε πως γέννησε, καθώς όταν κατέβασε το παντελόνι της ένιωσε το κεφάλι του μωρού ανάμεσα στα πόδια της.

Η Ρέιλι νόμιζε, ωστόσο, πως το μωρό της είχε πεθάνει καθώς δεν κουνιόταν. Τότε, άρχισε να του τρίβει το πρόσωπο με τον αντίχειρά της, με τον μικρό να κουνά τα χέρια του.

Το ζευγάρι έφτασε στο νοσοκομείο με το προσωπικό να φροντίζει μητέρα και παιδί. Οι γιατροί άνοιξαν τον αμνιακό σάκο με τον μικρό Εαν Τζαμάλ να ζυγίζει μόλις 1,4 κιλά.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε τη φωτογραφία του μωρού της, εικόνα που συμβαίνει σε λιγότερες από μία στις 80.000 γεννήσεις.