Ο Βορειοκορεάτης πρόεδρος φέρεται να «προσέλαβε» πάνω από 10 πρώην υπαλλήλους της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ( ίσως και πολλούς περισσότερους) ως στρατιωτικούς συμβούλους.

Το κύριο καθήκον τους θα είναι η ενίσχυση της προσωπικής προστασίας του Kim Jong-un.
Οι Ρώσοι Siloviki ασχολoύνται επίσης επισταμένα με την ειδικού τύπου εκπαίδευση της ομάδας σωματοφυλάκων του Προέδρου της Βόρειας Κορέας, με έμφαση και ιδιαίτερη προσοχή στην πρόληψη των τρομοκρατικών επιθέσεων και στην ταχεία αντίδραση εφόσον δυτικοί πράκτορες επιχειρήσουν να τον δολοφονήσουν.
Ως γνωστόν εδώ και μεγάλο διάστημα ετοιμάζεται σχέδιο δολοφονίας του Βορειοκορεάτη δικτάτορα από έμπειρους επιτελείς των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, για να «μειώσουν το κόστος» σε ανθρώπινο δυναμικό σε πιθανές εχθροπραξίες με την χώρα αυτή, και για να μηδενίσουν τους τεράστιους κινδύνους από μια ενδεχόμενη πυρηνική αναμέτρηση.
Οι Αμερικανοί στρατηγοί και σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ ετοιμάζουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για την πλήρη εξουδετέρωση του Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο αποτελεί το λιγότερο αναίμακτο σενάριο επίλυσης της κρίσης με την χώρα αυτή.
Επίλεκτοι Αμερικανοί κομάντος ενδεχομένως της δύναμης «ΔΕΛΤΑ» θα επιχειρήσουν να σκοτώσουν ή να ακόμη να συλλάβουν ( φιλόδοξο αρκετά) τον Kim Jong-un «εντός εβδομάδων» σε περίπτωση που το κράτος αυτό «διασχίσει το Ρουβίκωνα», αναφέρει το άρθρο.
Για αυτό ο Κίμ στράφηκε στην ουσία στην ρωσική ιδιωτική μισθοφορική δύναμη RSB η οποία είναι το «δεξί χέρι» του Ρώσου προέδρου σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία δρώντας ως μισθοφορική δύναμη είναι νομικά καλυμμένη, ενώ την ίδια στιγμή λογικά τα μέλη της χρησιμοποιούν επιλεγμένα κρατικά κανάλια «επικοινωνίας» με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, δορυφόρους, ακόμη και πολεμικά πλοία αλλά το κυριότερο είναι ότι παίρνουν οδηγίες από το Κρεμλίνο.
Αυτό αναφέρει και η ιαπωνική εφημερίδα ​​Asahi Shimbun, της οποίας οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι οι αρχές της Β.Κορέας φοβούνται ιδιαίτερα επιχειρήσεις δολοφονίας κατά του Κιμ με την χρήση όπλων υψηλής τεχνολογίας.
Για παράδειγμα, συζητήθηκε επανειλημμένα η πιθανότητα μιας αεροπορικής επίθεσης με τη χρήση αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροχημάτων «Gray Eagle».
Σε τέτοιες έκτακτες επιθέσεις, οι Ρώσοι πρώην (!) πράκτορες της FSB θα εκπαιδεύσουν βορειοκορεάτες σωματοφύλακες.
Ρώσοι και Κινέζοι πράκτορες είναι «σίγουρο ότι αλωνίζουν» την χώρα αυτή διότι και οι δύο επιθυμούν παρά τα όποια προβλήματα την παραμονή στην εξουσία του Κιμ Γιουνγ Ουν , παρά την παράδοση της σε κάποιον φιλοδυτικό ηγέτη που θα εκτελεί όλα τις επιθυμίες της δύσης.
Πληροφορίες φέρουν το Πεκίνο να έχει ετοιμάσει ειδικό καταφύγιο στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα εντός του κινεζικού εδάφους πολύ κοντά στα σύνορα της χώρας του, από το οποίο θα διευθύνει τις επιχειρήσεις σε περίπτωση πολέμου με τις ΗΠΑ.
Από την άλλη πλευρά …σύντομα η πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας , Πιονγκγιάνγκ, θα αποτελέσει τον στόχο μιας «βαθιάς επιθετικής επιχείρησης» που θα εμπλέξει αλεξιπτωτιστές, πεζοναύτες, και «άλλους» επίλεκτους εκτελεστές για να τεθεί η ηγεσία της Βόρειας Κορέας…εκτός «παιχνιδιού».
Τι τους ετοιμάζει όμως……ο «κοντός» Ρώσος πρόεδρος όλους αυτούς στην Ουάσιγκτον και ειδικά στην σκοτεινή κυβέρνηση η οποία ανέλαβε και επίσημα μετά τις τελευταίες αλλαγές στο επιτελείο του Τραμπ ;
Μερικοί αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι ο Πούτιν ετοιμάζεται να ρίξει την αμερικανική ηγεσία μέσα στο » λάκκο με τα φίδια» στην Βόρεια Κορέα και όποιος επιζήσει.
Σε συνδυασμό και με την «πολυκοσμία» που υπάρχει στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, ίσως θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που Ρώσοι και Αμερικανοί θα βρεθούν απέναντι με το όπλο στα χέρια.

pentapostagma.gr