Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο» – Άγνωστο εάν τελικά ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα αναλάβει τελικά περισσότερες βασιλικές ευθύνες, όπως είχε προγραμματιστεί.

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα το παλάτι έκανε γνωστό ότι σύντομα ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα αναλάμβαναν περισσότερους βασιλικούς ρόλους αφού ο 4χρονος γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος, αρχίζει την επόμενη Πέμπτη σχολείο στο ιδιωτικό Thomas’s School στην περιοχή Μπάτερσι του Λονδίνου.

Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών, θα αρχίσει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο σε μερικούς μήνες και κατά πάσα πιθανότητα θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό της.

Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύσουν οι ίδιοι τον πρίγκιπα Γεώργιο στο σχολείο και η επιθυμία τους είναι να είναι παρόντες μόνο ελάχιστοι φωτογράφοι και καθόλου κάμερες. Το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του από την έκθεση στην δημοσιότητα και να μην βιώσουν όσα βίωσαν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, όταν η μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τους συνόδευε σε σχολείο κοντά στο παλάτι ενώ γύρω τους υπήρχαν δεκάδες κάμερες.

protothema.gr