«Ο κατήφορος γι’ αυτήν την κυβέρνηση και για τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας τον κ. Τσίπρα, δεν έχει πάτο. Βεβαίως, όλα αυτά γίνονται για να μπορέσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να δικαιολογήσει τη μεγάλη κοροϊδία, την ατιμία, το ψέμα και την υποκρισία προς τον ελληνικό λαό και βεβαίως να κρύψει ότι τέτοια ήταν η απόφασή του από την πρώτη στιγμή. Άλλα έλεγε στον ελληνικό λαό για να χαϊδεύει αυτιά, κυρίως αριστερών ψηφοφόρων, προοδευτικών ανθρώπων, για να μπορέσει να τους εγκλωβίζει και να καπηλεύεται συνθήματα της αριστεράς», ανέφερε σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας το άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η σύγκριση με άλλες εποχές με τη δεκαετία του ‘80, με άλλες πολιτικές καταστάσεις σε άλλες οικονομικές συνθήκες και διεθνείς και εσωτερικές, είναι μόνο για να δικαιολογήσει αυτή τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κλασικό αστικό κόμμα που έχει πάρει ό, τι χειρότερο είχε και ό, τι σάπιο είχε το προηγούμενο ΠΑΣΟΚ», τόνισε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα χωριά του Δομοκού.

«Γίνεται στο πλαίσιο της σημερινής αντιπαράθεσής του με τη νέα κεντροαριστερά του άλλου ΠΑΣΟΚ, και των υπολοίπων δυνάμεων, οι οποίοι προσπαθούν επίσης να αποκτήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ζωτικό χώρο μετά την τεράστια κατάρρευση, λόγω των τεράστιων αντιλαϊκών πολιτικών και των λαθών που έκαναν σε αυτή εδώ τη χώρα, τη ζημιά που έκαναν στον ελληνικό λαό», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Αυτή είναι όλη η ιστορία και από αυτή την άποψη ο ελληνικός λαός είναι ώριμος πλέον, να βγάλει συμπεράσματα και να γυρίσει την πλάτη και στους τωρινούς ψεύτες και απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους χθεσινούς που θέλουν να συνεχίσουν την ίδια πολιτική, γιατί αυτή είναι η οικονομική, κοινωνική και πολιτική τους πρόταση, υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, υπέρ των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που καταπιέζουν τον ελληνικό λαό και τον οδηγούν από το κακό στο χειρότερο» κατέληξε.

Πηγή: 902.gr