Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου, προσφέρει πολυτελείς κατοικίες, εγκαταστάσεις ιστιοπλοΐας παγκόσμιας κλάσης, ποικίλες μπουτίκ λιανικής πώλησης, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό στην προκυμαία, ψυχαγωγικές και νυχτερινές εμπειρίες. Η μοναδική του τοποθεσία, οι κρυστάλλινες θάλασσες, οι εκπληκτικές παραλίες και οι απίστευτες απόψεις συνδυάζονται για να προσελκύουν βαρκάδες, επισκέπτες και κατοίκους που εκτιμούν τον τρόπο ζωής της τάξης και της κομψότητας. Με πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο για σπίτια και γιοτ, η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ο ιδανικός προορισμός για yachting, κοινωνικός και οικιστικός προορισμός, προσφέροντας ό, τι χρειάζεται για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον συναρπαστικό τρόπο ζωής της Μεσογείου.


Η αληθινή ουσία της σύγχρονης ζωής δίπλα στη θάλασσα

Μια επιλογή από προσεγμένα σχεδιασμένες πολυτελείς κατοικίες προσφέρει άνετη ευρύχωρη μοντέρνα διαμονή με απεριόριστη πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Πάνω από 100 μέτρα ύψος, οι πύργοι ξεχωρίζουν σε λαμπρότητα, όπως οι φάρες που καλωσορίζουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες των ναυτικών. Οι μορφές τους είναι εμπνευσμένες από τη γυναικεία μορφή και τις δαντελωτές ρόμπες των καρριατίδων και των γλυπτών που βρίσκονται σε αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Κύπρο. Οι προσόψεις τους είναι αρθρωμένες με ένα φίλτρο από ζεστές, κάθετες οριζόντιες ομπρέλες που υποδηλώνουν την ξυλεία και τις λεπτομέρειες της κατασκευής πλοίων

Ανεβαίνοντας ψηλά πάνω από τη μαρίνα υπάρχουν δύο εικονικοί πύργοι, ορατοί από τη στεριά και τη θάλασσα. Πάνω από 100 μέτρα ύψος, οι πύργοι ξεχωρίζουν σε λαμπρότητα όπως οι φάρες που καλωσορίζουν τους ναυτικούς, τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Μια επιλογή από προσεγμένα σχεδιασμένες πολυτελείς κατοικίες προσφέρει άνετη ευρύχωρη μοντέρνα διαμονή με απεριόριστη πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Οι πύργοι φιλοξενούν συνολικά 190 διαμερίσματα που αποτελούνται από 1, 2, 3 ή 4 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων ρετιρέ στους δύο πρώτους ορόφους. Οι ψηλότεροι όροφοι προσανατολίζονται προς τα ανατολικά, με θέα σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο.

Το East Tower διαθέτει 90 ευρύχωρα διαμερίσματα 1, 2, 3 ή 4 υπνοδωματίων, συμπεριλαμβανομένων ρετιρέ στους δύο πρώτους ορόφους. Στα δυο κορυφαία επίπεδα του ανατολικού πύργου υπάρχουν δύο πλήρως ανακαινισμένα ρετιρέ διαμερίσματα με πανοραμική θέα 360 μοιρών.


Βίλλες

Είκοσι εννέα πολυτελείς βίλες βρίσκονται κατά μήκος διατηρημένων και ασφαλισμένων δρόμων στο νησί της μαρίνας και στη χερσόνησο. Κάθε παρτίδα περιλαμβάνει σημαντικό χώρο για διαμορφωμένους κήπους. Έντεκα από τις βίλες ανεβαίνουν γύρω από μια πανέμορφη παραλιακή παραλία από λεπτή άμμο. ενώ οι άλλοι δεκαοκτώ απλά παραβλέπουν τη μαρίνα και διαθέτουν πρόσβαση από τα πόδια προς τις ασφαλείς αποβάθρες.

Η αρχιτεκτονική της βίλας είναι μια σύγχρονη έκφραση νέων και παλαιών, συνδυάζοντας τοπικά λαξευμένη πέτρα γύρω από τη βάση με κομψούς όγκους κονιάματος πάνω από την κορυφή. Μεγάλες επιφάνειες από γυαλί είναι ιδανικά τοποθετημένες για να προάγουν την εκπληκτική θέα γύρω από τις βίλες. Οι ευρωπαϊκές πλάκες προσόψεων χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή ζεστών αλλά σύγχρονων χρωμάτων με αντιθέσεις.

Η τελευταία εμπειρία

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι περήφανη που προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της την απόλυτη νυχτερινή ζωή, ψυχαγωγικές και εμπορικές εμπειρίες.

Σε μια ημικυκλική λεκάνη που θυμίζει νησιώτικο λιμάνι, έχει μια γραφική προκυμαία με πεζόδρομο. Τα καταστήματα, τα καφέ, τα εστιατόρια και οι δραστηριότητες αναψυχής δημιουργούν μια πολυσύχναστη ατμόσφαιρα στο λιμάνι και την καθιστούν την καρδιά της διασκέδασης για ψώνια, φαγητό και αναψυχή, με το Event Center, ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό θαύμα στην Κύπρο.
Μοναδική εμπειρία Yachting
Σε μια υπέροχη τοποθεσία

Αυξάνοντας το σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες μαρίνας, η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ο νέος προορισμός για ναυτιλιακά σκάφη στη Μεσόγειο. Παρέχοντας τις πιο σύγχρονες ανέσεις, σχεδιασμό δεξαμενών και υποδομή μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους μέχρι 80m.


Απόλυτη διασκέδαση και χαλάρωση

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κύπρου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι μοναδική ανάμεσα στις πολυτελείς μαρίνες του κόσμου, χάρη στις όμορφες παραλίες της και την παρθένα φυσική ομορφιά.

Μέσα στο κατώφλι τους, οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις χρυσές αμμουδιές ή να εξερευνήσουν τον πλούτο της θάλασσας σε βραχώδεις βραχώδεις ακτές και υποθαλάσσια σπήλαια, ενώ κολυμπώντας με αναπνευστήρα και καταδύσεις. Για τους πιο περιπετειώδεις τύπους η Αγία Νάπα είναι γνωστή για την ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής όπως θαλάσσια σπορ και καταδύσεις σε γκρεμούς.