Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κορδελιού – Ευόσμου και η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία διοργάνωσαν διήμερο Δωρεάν Προληπτικού Μαστογραφικού Ελέγχου δίνοντας προτεραιότητα στις άνεργες και ανασφάλιστες .

Στη διάρκεια του διημέρου 75 γυναίκες επισκέφτηκαν την μονάδα κινητού μαστογράφου. Εξετάστηκαν δωρεάν και συζήτησαν με το προσωπικό της μονάδας την σημασία που έχουν οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις και το πόσο εύκολες και ανώδυνες είναι.

Με τις ανοικτές κοινωνικές εκδηλώσεις η Νέα Δημοκρατία προβάλλει την συνεργασία της κοινωνίας των πολιτών, πάνω από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις. Προωθεί την κοινή συστράτευση δυνάμεων για την ιδιαίτερη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, με δράσεις που αποτρέπουν τον αποκλεισμό και την απομόνωση. Ενισχύεται έτσι η τοπική κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη, που είναι απαραίτητη για την ενότητα του λαού μας και την προοπτική του, όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κορδελιού – Ευόσμου της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συμμετείχαν, το Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός που ήταν ο χορηγός της δράσης, το Δήμο Κορδελιού Ευόσμουγια την παραχώρηση του σημείου εγκατάστασης. Επίσης ευχαριστεί τους Βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επισκέφτηκαν και συμπαραστάθηκαν στην εθελοντική προσπάθεια. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλες τις κυρίες που επισκέφτηκαν τη μονάδα του κινητού μαστογράφο, ενημερώθηκαν και ανέπτυξαν την πεποίθηση ότι όλοι μαζί με την πρόληψη μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο παρελθόν.

 

 

Με εκτίμηση

Θόδωρος Καλλίτσης

Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης