Βαζουμε τέλος στο σπάταλο, διεφθαρμένο κ αντιπαραγωγικό δημόσιο τομεα.
Αυτό το μοντέλο του κράτους, δανείστηκε απο το μέλλον, για να προσφέρει κάλπικη ευημερία υποθηκεύοντας το μέλλον των νεων της πατρίδας μας.
Όταν το κράτος το μονο που παραγει ειναι η γραφειοκρατία ,δεν θα υπάρξει ανάπτυξη, δεν θα υπάρξει προοδος, δεν θα ανθίσει τίποτα σ’αυτόν τον τοπο.
Πράγματι, όταν το κράτος απορροφά τα πάντα τοτε δεν μπορεις να κάνεις κοινωνική πολιτική.
Δεν μπορεις να παρεχεις ασφάλεια, εκπαίδευση Υπηρεσίες υγείας, κονδύλια για έρευνα κ καινοτομια, δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους αδύναμους.
Ε! αυτο το κράτος θα το αλλάξουμε.
Πρέπει να το αλλάξουμε!
● ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ
Θα προχωρήσουμε σε μείωση των φορολογικών συντελεστών.
Αυτό θα αποτελεσει μια αληθινή επανάσταση στην Ελλάδα, γιατί θα φέρει νεες επενδύσεις κ νέες θέσεις εργασίας.
Αυτό που θελει ο επενδυτής είναι σταθερο φορολογικο πλαισιο , χαμηλη φορολογια , ξεκαθαρους κανόνες κ αυτα θα τα προσφέρουμε γιατί τα πιστεύουμε.
Χαμηλες εργοδοτικές εισφορές για να μειώσουμε περαιτέρω το μη μισθολογικο κοστος, για να κάνουμε την οικονομία ανταγωνιστικη,ωστε να προσελκύσουμε επενδύσεις κ να ανιστρεψουμε το κλίμα οριστικά κ αμετάκλητα που θελει την Ελλάδα, χωρα εχθρική προς το “επιχειρείν”.
● ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΎΣ ΤΟΜΕΑ
Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομεα κ ειδικοτερα στην γεωργια κ κτηνοτροφία, που θεωρούμε πως είναι μοχλοι προοδου για την οικονομία κ ειδικοτερα για την οικονομία της περιοχής μας, της Θεσσαλίας.
Ήρθε η ωρα της μεγάλης ανατροπής της νοοτροπίας που καλλιεργήθηκε στους αγρότες μετα το 1980, μια νοοτροπία που ειθελε τον αγροτη κρατικοδιαιτο, να πληρωνεται χωρίς να παράγει.
Αυτό πρέπει να αλλάξει κ θα το αλλάξουμε!
Επιδοτουμε την παραγωγη κ οχι την αγραναπαυση.
Καλουμε τους νέους, ιδιαίτερα, οσοι νεοι έλκουν την καταγωγή τους απο αγροτικες περιοχες , να γυρίσουν στην γη, διότι στη γη είναι το μέλλον.
Η Ελλάδα είναι ο επίγειος παράδεισος με τις καλύτερες εδαφολογικες κ κλιματολογικές συνθήκες, γιαυτο δεν πρέπει να φεύγει κανενα προϊόν απο την χωρα μας, χωρίς την προστιθέμενη αξια του.
Καθετοποίηση κ εξαγωγή προϊόντων πρωτογενούς παραγωγης οπως είναι το λαδι κ το κρασί.
Μεσα απο το πρόγραμμα μας δίνουμε την δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κ στον ιδιωτικό τομεα σε συνδυασμό με τον ΕΛΓΑ κ τα ΠΣΕΑ.
Μεσα απο το πρόγραμμα μας στοχεύουμε στον προσδιορισμό αφορολόγητου οριου, αφού αφαιρεθούν οι παραγωγικές δαπάνες, ωστε να μείνει λογικό κερδος στον παραγωγό.
Ήρθε η ωρα να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας ωστε να πάψουμε επιτέλους να είμαστε εισαγωγικη χωρα στο κρέας.
Θέλουμε κ πιστευουμε , οτι ο πρωτογενης τομεας θα αποτελεσει ενα βασικο πυλωνα αναπτυξης της οικονομίας!