Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τη Λούτβινγκσμπουργκ δήλωσε πως η ομάδα του σε κάποια σημεία έχασε τη συγκέντρωσή της.

Αναλυτικά:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και την ενέργεια της αντιπάλου και να την έχουμε υπό τον δικό μας έλεγχο. Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην επίθεση. Όμως ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και από αύριο να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κουράστηκε παίζοντας στον ρυθμό της Λούτβινγκσμπουργκ:

«Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους κάτω από τη ρακέτα, από τους 48 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι θέλαμε να περιορίσουμε τους περιφερειακούς μας, να «παγώσουμε» τον ρυθμό του παιχνιδιού και να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας. Για αυτό το λόγο είχαμε το προβάδισμα. Το παιχνίδι είναι ζωντανό και ο ρυθμός πολλές φορές σε παρασέρνει. Δεν θεωρώ ότι κάναμε βιαστικές επιθέσεις, δεν θεωρώ ότι τρέξαμε τόσο πολύ, παρά μόνο όταν είχαμε κάποιο πλεονέκτημα και μπορούσαμε να το κάνουμε».

Για τη διαιτησία και αν παρασύρθηκαν κάποιοι παίκτες:

«Ο τρόπος που αγωνίζεται αυτή η ομάδα έχει πολλές επαφές σε άμυνα και επίθεση. Παίζει πάντα πάνω από το όριο του φάουλ. Όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά τότε χάνεις τον έλεγχο του αγώνα όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποιες φορές ξεφύγαμε, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και παρασυρθήκαμε αλλά όχι αδικαιολόγητα. Ήταν πολύ σκληρό και ήταν μέρος του παιχνιδιού και ήταν κάτι που το γνωρίζαμε».

Πηγή: sportswin.gr