Ο Δημήτρης Κατσίβελης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λούντβιγκσμπουργκ δήλωσε πως οι Θεσσαλονικείς έμειναν από ενέργεια.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λούντβιγκσμπουργκ για τη σημερινή νίκη της. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν μία ομάδα που είχε ενέργεια, προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει στα επόμενα ματς για να προκριθούμε».

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη:

«Μας δίνει ενέργεια αμυντικά κι επιθετικά ο τρόπος που χρησιμοποιείται ο Βαγγέλης (σ.σ. Μαργαρίτης). Είναι πολύ σημαντικός για το πως θα παίξουμε κι ίσως το ότι φορτώθηκε με φάουλ, έπαιξε μεγάλο τον ρόλο του για εμάς και την διεξαγωγή του παιχνιδιού».

Για το γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ: 

«Άμα θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις 40 λεπτά σε αυτό το ρυθμό. Ίσως ήταν θέμα ότι μείναμε από ενέργεια και δεν μπορέσαμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ο «Δικέφαλος» μπορεί να προκριθεί: 

«Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα. Εφόσον υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά,πρέπει να τις εξαντλήσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Για την Λούντβιγκσμπουργκ: 

«Νομίζω ότι είναι από τις πιο τρομερά αθλητικές ομάδες. Για το επίπεδο του Champions League, βγάζει μεγάλη ενέργεια και το καταφέρνει συνεχώς και για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο».

Πηγή: sportswin.gr