Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την εμφάνιση των παικτών του και ειδικά από τα λάθη του Βέσελι, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους “πράσινους” για την προσπάθειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα:

«Θα προσπαθήσω να δω ξανά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στην τρίτη περίοδο κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Αν τελειώνεις ένα δεκάλεπτο με ένα φάουλ κι έχεις δεχθεί 20 πόντους, κάτι πάει πολύ στραβά. Ωστόσο, βρήκαμε τρόπο να συνεχίσουμε να παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που τα πάει πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίας να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος, οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι από τη γραμμή των βολών».

Για τον Βέσελι και το επόμενο παιχνίδι είπε: «Τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Εφές την Παρασκεύη. Ο Βέσελι παίζει με μεγάλη θέληση. Καμιά φορά παίρνει κακές αποφάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ξέρετε όμως ότι μου αρέσει να μιλάω για όλη την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Πηγή: sportswin.gr