Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόνισαν πως αμφότεροι είχαν σαν όνειρο από μικρά παιδιά να δεχθούν κλήση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν στην κάμερα του Epsilon TV:

Λημνιός: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Ήταν ένα παιδικό όνειρο, παρακολουθούσα από μικρός την Εθνική και ήλπιζα κάποια μέρα να βρεθώ εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Σκίμπε που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ σε αυτό το γκρουπ με αυτούς τους μεγάλους παίκτες και τις μεγάλες προσωπικότητες και να αγωνιστώ έστω και λίγα λεπτά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Κουλούρης: «Κάθε παιδί που ξεκινά το ποδόσφαιρο σκέφτεται μια τέτοια στιγμή. Βλέπουμε από μικροί την Εθνική ομάδα, την έχουμε δει να κατακτά το Euro, έχουμε δει πολλούς παίκτες, είμαστε πολύ περήφανοι που φοράμε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και πόσο μάλλον των Ανδρών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά, να τη δείξουμε στον κύριο Σκίμπε και τον ευχαριστούμε πολύ ότι μπορούμε να ανήκουμε σε αυτή την ομάδα και σιγά σιγά να ανεβαίνουμε ατομικά και να μπαίνουμε στην ομάδα».

Για την υποδοχή που είχαν από τους παλαιότερους στην ομάδα είπαν:

Κουλούρης: «Έχουμε μπει στο κλίμα της πρώτης ομάδας, σιγά σιγά θα είμαστε καλύτερα όσο μας γνωρίζουν περισσότερο οι παλαιότεροι παίκτες και αυτοί που δεν μας ξέρουν. Είμαστε πολύ καλά, προπονούμαστε καλά και νομίζω ότι μας έχουν υποδεχτεί πάρα πολύ καλά. Η Εθνική είναι σαν μια οικογένεια τώρα, υπάρχουν πλάκες, υπάρχει η σωστή δουλειά και από εκεί και πέρα νομίζω θα βγει στο γήπεδο και το επόμενο διάστημα».

Λημνιός: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην Εθνική Ανδρών, είμαστε με παίκτες στην ομάδα οι οποίοι έχουν παίξει και παίζουν στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και ότι συμβουλή μας δώσουν, θα την έχουμε στο μυαλό μας, σίγουρα θα είναι καλή για την συνέχεια της καριέρας μας».

Πηγή: sportswin.gr