Ο ύποπτος που καταζητείτο για τον φόνο με μαχαίρι ενός άνδρα σε τρένο στο Σάρεϊ χθες το απόγευμα συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Βρετανίας, μετέδωσε το BBC.

Ο άνδρας σκοτώθηκε μπροστά στον 14χρονο γιο του. Το θύμα και αυτός που τον μαχαίρωσε επιβιβάστηκαν στο τρένο στον σταθμό London Road στο Γκίλφορντ γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδος χθες, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι γνωριζόντουσαν.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε σήμερα το πρωί αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος σε σχέση με το βίαιο αυτό έγκλημα και άλλο ένα πρόσωπο που ενέχεται”, δήλωσε στο BBC Breakfast ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σον Ο’Κάλαχαν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Σάρεϊ.

Λονδίνο - τρένο - δολοφονία

Βάσει των στοιχείων που έχουν από την έρευνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια προφορική συζήτηση τριών τεσσάρων λεπτών, η οποία μεταφέρθηκε από το βαγόνι στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε άλλο και κλιμακώθηκε για να καταλήξει στην απρόκλητη αυτή βίαιη επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός, διευκρίνισε ο Ο’Κάλαχαν, σημειώνοντας ότι η αστυνομία δεν καταζητεί άλλον ύποπτο μέχρι στιγμής και ότι πιστεύει πως έχει εντοπίσει τα σωστά πρόσωπα.

 

ΠΗΓΗ: ant1news.gr