Την εντυπωσιακή κωλοτούμπα που έχει κάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια ο «μακεδονομάχος» Τέρενς Κουίκ βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βλέπουμε τον υφυπουργό Εξωτερικών σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το 2015, λίγο πριν από τις εκλογές που έφεραν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία.

Έχοντας απέναντί του τον Γιάννη Τραγάκη, ο Τέρενς Κουίκ ξεσπάθωνε κατά της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία κατηγορούσε ότι έχει δεχθεί «διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για πάσα χρήση» για την πΓΔΜ.

«Ξεπουλάτε τη Μακεδονία, ξεπουλάτε το Κυπριακό, την Θράκη, όλα» και προσθέτοντας: «Μιλάω για την Μακεδονία και όταν μιλάω για την Μακεδονία, μιλάω πολύ σοβαρά»… φώναζε λάβρος ο Τ. Κουίκ ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ επειδή εκφράστηκε θετικά για την Συμφωνία των Πρεσπών…

Embedded video

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Δείτε το για να καταλάβετε το μέγεθος της κοροϊδίας….και η λέξη ντροπή δεν έχει πλέον νόημα

Μετά τον Τέρενς Κουίκ, την τιμητική της είχε και η Έλενα Κουντουρά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο η νυν υπουργός Τουρισμού εμφανιζόταν να λέει ότι αυτό που χωρίζει τους ΑΝΕΛ -και προφανώς την ίδια- από τον ΣΥΡΙΖΑ «είναι τα εθνικά θέματα».

«Τώρα, δεν τους χωρίζει πια τίποτα», σχολίασε με νόημα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Embedded video

Ομάδα Αλήθειας@omadaalithias

Όλα γίνονται για μία καρέκλα.
Η Κουντουρά έλεγε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ τους χωρίζουν τα εθνικά θέματα. Τώρα, δεν τους χωρίζει πια τίποτα.