Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις διακοπές του στη θαλαμηγό Παναγόπουλου εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορείς να παριστάνεις τον αριστερό και να κρύβεσαι για τις διακοπές σε θαλαμηγό».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι είναι θέμα τσίπας. «Δεν μπορείς να παριστάνεις τον αριστερό και να κρύβεσαι για τις διακοπές σε θαλαμηγό. Δεν μπορείς να παριστάνεις το παιδί του λαού και να ονειρεύεσαι δεξιώσεις». Συνεχίζοντας η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως  οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι «η ενασχόλησή τους με την πολιτική δεν ήταν για τους πολίτες αλλά δυστυχώς για να αποκτήσουν ωφελήματα. Ήταν ξελιγωμένοι όπως αποδείχθηκε για χρήμα και εξουσία». Εξέφρασε, μάλιστα, τη λύπη της γιατί «δεν το είχα διακρίνει αυτό. Είναι κατάντια να είσαι νέος άνθρωπος και το απωθημένο σου να είναι να σου τσιμπούν το μάγουλο οι «καρχαρίες»».

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε πρόκληση Τσίπρα να κάνει – όπως είπε – προεκλογική εκστρατεία λέγοντας ότι ο λαός δεν θέλει άλλους από τις ελίτ. «Το να αντιμετωπίζεις τους πολίτες ως λωτοφάγους ή βλάκες είναι αντιδημοκρατικό και θα το βρουν μπροστά τους γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Κωνσταντοπούλου κατά Πολάκη

Η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε και το «τσιμπούσι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας για τα 54α γενέθλιά του επισημαίνοντας ότι «οι θέσεις εξουσίας δεν είναι προσωπικό τσιφλίκι και πεδίο εκτόνωσης». Ειδικά, δε, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας είπε ότι είναι «τσάμπα μάγκας που κάνει τον νταή και δεν κάνει τίποτε για το πεδίο ευθύνης του».

 

ΠΗΓΗ: BHMA