«Η κλεψύδρα του κυβερνητικού χρόνου αδειάζει για τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά σχολιάζοντας τη… βροχή τροπολογιών που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή, ελάχιστες ώρες πριν ο Πρωθυπουργός επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

«Ζούμε τις τελευταίες ημέρες της ΣΥΡΙΖΑϊκής κυβερνητικής Πομπηΐας» τόνισε, χαρακτηρίζοντας ως «σημάδια των καιρών» την απόφαση πολλών σημερινών υπουργών να αποχωρίσουν από την πολιτική.

«Ένας-ένας, μια-μια πηδούν από το καράβι διότι “βλέπουν” την επερχόμενη ήττα» ήταν η δεικτική αναφορά του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ αυτογελοιοποιούνται με τα τελευταία ρουσφετάκια που φέρνουν στη Βουλή για να “κλείσουν” εκκρεμότητες».

Όπως εξήγησε ο κ. Καράογλου: «Ως αυριανή κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία καταθέτει στους Έλληνες μια θετική πολιτική πρόταση. Έρχεται για να ενώσει την κοινωνία, να μειώσει τη φορολογία, να δώσει κίνητρα για ανάπτυξη, να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και την ορθή λειτουργία της, να βοηθήσει την Ελλάδα να κάνει βήματα μπροστά. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».

Χρήστος Τσαλικίδης