Νίκος Αναδιώτης Όχι μια αλλά τρεις φορές έχει σωθεί σαν από θαύμα ο ηθοποιός από τροχαία ατυχήματα. 'Πολλὲς φορὲς έχω έρθει σε &#

Νίκος Αναδιώτης 

Όχι μια αλλά τρεις φορές έχει σωθεί σαν από θαύμα ο ηθοποιός από τροχαία ατυχήματα.

«Πολλὲς φορὲς έχω έρθει σε ἀπόγνωση και με την προσευχή όλα ξεπερνιούνται. Μέχρι σήμερα έχω σωθεί τρεις φορές από θαύμα, σε τρία μεγάλα ατυχήματα. Έχω τρακάρει με το αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν πιστεύω όμως στην τύχη, δεν ήμουν τυχερός, όπως συνήθως λέμε. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη.

Κώστας Μακεδόνας Αν δεν είναι θαύμα το ότι σήμερα ζει ο Κώστας Μακεδόνας, τότε τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως θαύμα; Την ημέρα που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλ

Κώστας Μακεδόνας 

Αν δεν είναι θαύμα το ότι σήμερα ζει ο Κώστας Μακεδόνας, τότε τι μπορεί να χαρακτηριστεί ως θαύμα; Την ημέρα που έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμά του ελικοπτέρου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να επέλθει πτώση. Ο ίδιος ευτυχώς γλίτωσε και από τη φωτιά που πήρε λίγα λεπτά αργότερα το ελικόπτερο. «Ζούμε από θαύμα» έλεγε και ξανάλεγε ο Κώστας Μακεδόνας μετά από το σοβαρό αυτό ατύχημα.

Μάγδα Τσαγγάνη Κάτι που βίωσε η Μάγδα Τσαγγάνη και δεν θέλει να θυμάται ποτέ της είναι το γεγονός ότι στα εφτά της χρόνια και ενώ τη θεωρούσαν κλινικά νεκρή, εκείνη ε

Μάγδα Τσαγγάνη 

Κάτι που βίωσε η Μάγδα Τσαγγάνη και δεν θέλει να θυμάται ποτέ της είναι το γεγονός ότι στα εφτά της χρόνια και ενώ τη θεωρούσαν κλινικά νεκρή, εκείνη επιβίωσε! Ένα αυτοκίνητο πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από το δρόμο που έπαιζε με την παρέα της κι ενώ οι υπόλοιποι απέφυγαν τον «τρελό» οδηγό, η Μάγδα δεν τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τη θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Η ίδια μας αποκάλυψε: «Είδα την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μου. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι τον πατέρα μου από πάνω μου στο νοσοκομείο που έκλαιγε. Έκλαιγε από τη χαρά του που έζησα, αφού οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα και το χρωστάω στην Παναγία. Είναι όμως μια ιστορία που δεν θέλω να φέρνω στη μνήμη μου».

Άντζελα Δημητρίου Η Άντζελα Δημητρίου έχει βαθιά πίστη και όπως έχει δηλώσει έχει βιώσει θαύματα στη ζωή της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει:

Άντζελα Δημητρίου 

Η Άντζελα Δημητρίου έχει βαθιά πίστη και όπως έχει δηλώσει έχει βιώσει θαύματα στη ζωή της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει:

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Νίκος Κουρκούλης Μια περιπέτεια υγείας ώθησε τον Νίκο Κουρκούλη να αναζητήσει παρηγορία και καταφύγιο στο 'περιβόλι της Παναγιάς' όπως συχνά ονο

Νίκος Κουρκούλης 

Μια περιπέτεια υγείας ώθησε τον Νίκο Κουρκούλη να αναζητήσει παρηγορία και καταφύγιο στο «περιβόλι της Παναγιάς» όπως συχνά ονομάζεται το Άγιο Όρος. Ήταν όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πάγκρεας και περίμενε τις επαναληπτικές εξετάσεις. Ο ίδιος μάλιστα μιλάει για πραγματικό θαύμα μιας και μετά την επιστροφή του, οι εξετάσεις έδειξαν φυσιολογικές.

Ό ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του:

«Όταν γονάτισα για να προσευχηθώ ένιωσα μια πολύ μεγάλη πίεση και νόμιζα πως ήμουν… ένα με το πάτωμα. Αυτό με έκανε να λιποθυμήσω και να μείνω έτσι για περίπου είκοσι λεπτά. Μόλις συνήλθα έβαλα τα κλάματα».

Ειρήνη Μερκούρη Η νεαρή τραγουδίστρια έχει μιλήσει για το προσωπικό της βίωμα. 'Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω. Μετά το χειρουργείο, ότα

Ειρήνη Μερκούρη

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει μιλήσει για το προσωπικό της βίωμα.

«Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω. Μετά το χειρουργείο, όταν γύρισα στο δωμάτιό μου, με πήρε ο ύπνος. Ήρθε τότε ο Άγιος Δαυίδ και με ξύπνησε, με ταρακούνησε πραγματικά.  Έπειτα από αυτό πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Βέβαια από μικρό παιδί βλέπω οράματα και έχω ξαναδεί στο παρελθόν όνειρο με την Παναγία» είχε δηλώσει παλαιότερα η Ειρήνη Μερκούρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πώς έγινε καλά.

Σταμάτης Σπανουδάκης Εξομολόγηση ψυχής έκανε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι τους τελευταίους μήνες βρισκόταν καθηλωμένος

Σταμάτης Σπανουδάκης 

Εξομολόγηση ψυχής έκανε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι τους τελευταίους μήνες βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και χάρη σε ένα θαύμα σήμερα περπατάει ξανά. Ο κ. Σπανουδάκης έκανε αυτή την εξομολόγηση για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Άγιο Σπυρίδωνα που τον έκανε καλά.

Θανάσης Ευθυμιάδης Βαθιά Χριστιανός δηλώνει και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ενώ σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή του έχει αναφερθεί στο πώς το Άγιο Όρος και η Παναγία του

Θανάσης Ευθυμιάδης 

Βαθιά Χριστιανός δηλώνει και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ενώ σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή του έχει αναφερθεί στο πώς το Άγιο Όρος και η Παναγία του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή με ένα θαύμα εσωτερικό.

“Ήμουν κουτσός ψυχικά και έφυγαν οι πατερίτσες. Υπήρχαν κάποιες αλυσίδες ψυχικές που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια και πήγα στο Άγιο Όρος και άνοιξαν. Είμαι βαθιά Χριστιανός”.

Αγγελος Πυριόχος Πριν από χρόνια ο Άγγελος Πυριόχος μαζί με το σκηνοθέτη Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλο έζησαν το δικό τους θαύμα. Ταξιδεύοντας αεροπορικώς με ένα μονοκινητ

Αγγελος Πυριόχος 

Πριν από χρόνια ο Άγγελος Πυριόχος μαζί με το σκηνοθέτη Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλο έζησαν το δικό τους θαύμα. Ταξιδεύοντας αεροπορικώς με ένα μονοκινητήριο τύπου Τσέσνα, παρουσιάστηκε βλάβη στον κινητήρα, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να συντριβεί στην ορεινή Λακωνία. Τόσο ο γνωστός δημοσιογράφος όσο και ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος ένιωσαν ότι ζουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής τους. Ως από θαύμα όχι απλώς τη γλίτωσαν, αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, δίχως σωματικά ή ψυχολογικά τραύματα. «Αν δεν πιστεύω εγώ στα θαύματα που γλίτωσα από του Χάρου τα δόντια, τότε ποιος θα πιστέψει;» μας είπε ο Άγγελος Πυριόχος με το γνωστό χιούμορ του.

 

 

Ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πρόσφατα, στον Νίκο Χατζηνικολάου, την πίστη του στον Θεό.

Όλοι θυμόμαστε τη Ναταλία Λιονάκη που χειροτονήθηκε μοναχή

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

 

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι αποσύρθηκε από την υποκριτική

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης τονίζει πως το μοναδικό του στήριγμα είναι ο Θεός

Ο Άρης Σερβετάλης γνωρίζει μέσα από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου, μία τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός.

Για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης καθώς και η ίδια η μητέρα του είναι πολύ βαθιά θρησκευόμενη.

Και η λίστα δεν τελειώνει…