Κανονικό… τσιμπούσι έστησε ένας σεσημασμένος νεαρός διαρρήκτης με όσα φαγώσιμα άρπαξε από τρία καταστήματα τα οποία διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα στο Δήλεσι Βοιωτίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όμως, μετά το φαγοπότι βρέθηκε στα κρατητήρια του τμήματος Τανάγρας!

Ο 24χρονος Έλληνας, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με διαρρήξεις, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και διέρρηξε διαδοχικά ένα ψητοπωλείο από το οποίο άρπαξε διάφορα κρέατα, ένα κατάστημα εστίασης απ’ όπου έκλεψε τρόφιμα γλυκά και φιάλες με ποτά και ένα συνεργείο από το οποίο πήρε ένα τάμπλετ. Όμως, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον εντοπίσουν, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διέρρηξαν κατάστημα στην Πέλλα αλλά συνελήφθησαν

Εκτός από την κατηγορία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού σε δυο Έλληνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας.

Ο ένας παραβίασε ένα κατάστημα σε περιοχή της Πέλλας, έκλεψε 200 ευρώ και διέφυγε με όχημα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του. Όμως, εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 123 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ έξω από ένα ίσπίτι βρέθηκε και ένα σακίδιο με γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν κρύψει.