Λίγες ημέρες αφότου το Sani Resort αναδείχθηκε ως το «Κορυφαίο ″Πράσινο″ Ξενοδοχειακό Συγκρότημα» στον κόσμο, στην κατηγορία «World’s Leading Luxury Green Resort», ήρθα μια ακόμα μεγάλη αναγνώριση.

Το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, αναδείχθηκε πρώτο σε παγκόσμιο επίπεδο ως World’s Leading Family & Beach Resort 2020 στα World Travel Awards, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας τουρισμού.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το Sani Resort, αναγνωρίζεται διεθνώς, καθώς βραβεύτηκε για τη φιλοσοφία φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου, με έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, στη στενή επαφή με τη φύση και στο ασφαλές περιβάλλον με άπλετο ιδιωτικό χώρο φιλοξενίας.

 


Το Sani Resort, για πάνω από πέντε δεκαετίες, αποτελεί προορισμό πέντε αστέρων, όπου κυριαρχούν ο σεβασμός στη φύση και στον άνθρωπο, η αληθινή πολυτέλεια, το ουσιαστικό κάλλος, οι φιλικές και υψηλές υπηρεσίες, η βραβευμένη γαστρονομία, ο πολιτισμός και η ασφάλεια.

fotos: Christos Romanos

ΠΗΓΗ: Huffingtonpost.gr