Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει, στο πλαίσιο των δωρεάν διαδικτυακών της μεταδόσεων, μία συναυλία για όλη την οικογένεια, το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων.

H αριστουργηματική σουίτα από το διάσημο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι ‘Ο Καρυοθραύστης’, στη μεταγραφή για 2 πιάνα του Νικόλα Οικονόμου, αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες και απαιτητικές συνάμα του είδους, για το συγκεκριμένο έργο.

Οι πιανίστες Μαριλένα Λιακοπούλου και Ειρήνη Γαβριηλίδου, στα δύο νέα πιάνα της ΚΟΘ και η Ιωάννα Γεωργαντά στην αφήγηση του κλασικού παιδικού παραμυθιού του Ε.Τ.Α. Χόφμαν ‘Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς Ποντικός’, υπόσχονται μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

ώρα 12:00

Δωρεάν μετάδοση, από το κανάλι της ΚΟΘ στο Youtube (TheTSSO) και τη σελίδα της στο Facebook

Πιάνο: Μαριλένα Λιακοπούλου
Πιάνο: Ειρήνη Γαβριηλίδου
Αφήγηση: Ιωάννα Γεωργαντά

Πρόγραμμα:

Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι (1840-1893): Καρυοθραύστης, σουίτα μπαλέτου (μετ. για 2 πιάνα Ν. Οικονόμου)

H προετοιμασία και η πραγματοποίηση αυτών των συναυλιών γίνεται με ειδική άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, καθαρισμού και απολύμανσης στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ όλοι οι συντελεστές υποβάλλονται σε τεστ Covid-19 πριν την έναρξη των προβών.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ. 2310 589165 FAX: 2310 252 035 e-mail: info@tsso.gr

www.tsso.gr

Facebook @thessalonikistatesymphonyorchestra

Youtube @TheTsso

Instagram @tssoofficial

Twitter @ThesOrchestra