Μια στιλάτη 56χρονη influencer με γκρίζα μαλλιά και τατουάζ έδωσε την καλύτερη απάντηση σε hater που της είπε ότι είναι μεγάλη για να «ντύνεται σαν teenager».

Είναι σημαντικό να κατανοεί κανείς τη σπουδαιότητα του να φορά ο καθένας ό,τι τον κάνει να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό του. Να καταρρίπτει τα ταμπού περί φύλου και ηλικίας και να επιλέγει ρούχα που να ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και το δικό του γούστο, όχι αυτό που επιβάλλουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Η influencer Lonni Pike αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είναι 56, με γκρίζα μαλλιά και πολλά τατουάζ και ντύνεται ακριβώς όπως της αρέσει.

Η ίδια δηλώνει ότι σκοπός στη ζωή της είναι να εξερευνά τον κόσμο με γέλιο και ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό της και αγαπά να επιλέγει cool outfits για την καθημερινότητά της. Οι σχεδόν 376 χιλιάδες followers της συμφωνούν και λατρεύουν τα ρούχα της.

Η ίδια ωστόσο παραδέχεται ότι συχνά ακούει σχόλια από διάφορους «κολλημένους» σε κλισέ και τετριμμένες απόψεις για το ντύσιμό της, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ηλικία της δε συνάδει με το γούστο της.

 

 

Μα για ποια ηλικία μιλάμε εν έτει 2021; Δεν θα έπρεπε πια να την αντιμετωπίζουμε όλοι σαν κάτι εντελώς σχετικό και υποκειμενικό και όχι σαν κριτήριο που θα επηρεάζει τις επιλογές στη ζωή μας;

«Είσαι πολύ μεγάλη για να ντύνεσαι σαν teenager» της έγραψε ένας χρήστης του TikTok κάτω από μια ανάρτησή της. Η Lonni αντί να το αγνοήσει αποφάσισε να απαντήσει με τον καλύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο, μέσα από ένα βίντεο, το οποίο μετρά πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές! Στόχος της είναι να εμπνεύσει όσους δεν ντύνονται όπως πραγματικά θέλουν να μην ακούν τις αναχρονιστικές απόψεις του οποιουδήποτε. Η influencer περιγράφει το σούπερ στιλάτο look και ολοκληρώνει το βίντεο λέγοντας «βάλε ό,τι πραγματικά θες.

Η Lonni Pike είναι η δημιουργός του blog «Grey Hair and Tattoos». «Θα ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς τον φόβο του τι σκέφτεται ο καθένας. Να είσαι ελεύθερος να εκφράσεις τον εσωτερικό σου εαυτό και να τον δείξεις στον κόσμο. Δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να κρίνει τίποτα στη ζωή μου. Η ζωή μου είναι ο κόσμος μου, όπου δεν επιτρέπεται η κριτική» δήλωσε η blogger στο Viva Fifty.