Οι ζαλισμένες κούκλες είναι εδώ!

Και δεν αστειευόμαστε καθόλου σ’ αυτό!

Τσικνοπέμπτη σήμερα, πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες, 

η ας πούμε η μόνη δυστοπική στα χρόνια που ζούμε.

Βαθειά κόκκινη ή Ροδομπορντωκόκκινη όπως θα έλεγε γνωστή επιχειρηματίας, η Θεσσαλονίκη από σήμερα, μετά και από τα νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα, που εξέδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας από εχθές, με φόντο  τα γενέθλια του!

Ο Γιώργος, ιδιοκτήτης του Θρυλικού Ρόκ Μπάρ “Dizzy Dolls”στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης όμως, είχε διαφορετική άποψη!

Κάνοντας πραγματικότητα το όνομα του ροκ μπάρ “Dizzy Dolls” δηλαδή ζαλισμένες κούκλες, βρήκε, έντυσε μασκαράδες και τοποθέτησε κούκλες βιτρίνας,  μέσα στο μαγαζί του, στημένες έτσι ώστε να δίνουν την αίσθηση ότι πίνουν  χορεύουν, σερβίρουν μέσα και έξω από το μπάρ και διασκεδάζουν,  αφού είναι πλέον αδύνατο να γεμίσει ο χώρος από τους άλλοτε ζωηρούς πελάτες που κατέκλυαν το μπάρ.

Φαντασμαγορικό θέαμα με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά, γιατί όπως λέει και ο Γιώργος αξίζει να κάνεις τον κόσμο να χαμογελάσει και να ξεχαστεί, έστω και για λίγο,  από όλη αυτή τη μαυρίλα που ζούμε τον τελευταίο ένα χρόνο, τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως!

Αξίζει να περάσετε μια βόλτα, να το δείτε και να φωτογραφηθείτε με τις χάρτινες  ακέφαλες καρναβαλίστικες στολές, που έχει τοποθετήσει ο Γιώργος έξω από το μπάρ, για να σας δώσει και φέτος, την ευκαιρία να βγείτε μια αναμνηστική φωτογραφία και αυτές τις τόσο διαφορετικές αποκριές!

 

Φωτεινή Παπάζογλου