Κατέληξε η 41χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημά της στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ μπήκε στο χειρουργείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών και κατέληξε.

 

Από το συγκλονιστικό και τραγικό επεισόδιο τραυματίστηκε και η κόρη της 41χρονης γυναίκας, ευτυχώς ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε και εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο Η τραγωδία εκτυλίχτηκε περίπου στις 8 το βράδυ της Τετάρτης επί της Παπάφη, στο καφέ-ουζερί που διατηρούσε η 41χρονη μητέρα τριών παιδιών.

 

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης πήγε οπλισμένος και πυροβόλησε τη γυναίκα μπροστά στις δύο κόρες της τραυματίζοντας την ίδια σοβαρά και μία από τις κόρες ελαφρά.

Ποιος ήταν ο δράστης

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης γνώριζε από πολεμικές τέχνες, ενώ η γυναίκα είχε αναγκαστεί να κάνει μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Στο κατάστημα την ώρα της επίθεση υπήρχαν και άλλοι πελάτες.

 

Ο δράστης ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής (ΜΜΑ) και είχε στενές σχέσεις με το ναζιστικό μόρφωμα «Χρυσή Αυγή». Μάλιστα, σε πολλές φωτογραφίες του εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης και κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το Μακεδονικό. Ο ίδιος, έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

 

ΠΗΓΗ: EΘΝΟΣ