Η εξαφάνιση του στις αρχές Μαϊου, μετά την επίθεση που δέχτηκε από μερικούς “νταήδες” στο σπίτι όπου έμενε, κινητοποίησε τις Αρχές και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα, όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στον Πύργο και δεν ήξερε όσα συνέβαιναν για εκείνον. Έμαθε έκπληκτος για το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου, το Σάββατο 18 Ιουνίου που εντοπίστηκε, όταν τον ενημέρωσαν τόσο οι αστυνομικοί όσο και ο δήμαρχος της πόλης.

“Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο” δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς στη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή σχετικά με τη διαμονή, την εργασία και την προνοιακή στήριξη που θα έχει στο εξής ο Θύμιος. Από την πλευρά του, ο 39χρονος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά.

Σχετικά με το πως επιβίωνε αυτό τον ενάμιση μήνα που τα ίχνη του είχαν χαθεί, είπε ότι είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του.

 

Πηγή anikolouli.gr  και  patrisnews