Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από την τραγωδία στη Λάρισα μετά τη σύγκρουση τρένων -επιβατικής και εμπιρικής αμαξοστοιχίας- έξω από τη Λάρισα, στο ύψος του Ευαγγελισμού, κοντά στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 26 νεκροί και 85 τραυματίες, πολλοί εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Λάρισας. Κατά την Hellenic Train, την στιγμή της σύγκρουσης επέβαιναν στην αμαξοστοιχία 350 επιβάτες.

Εφιαλτικές στιγμές για δεκάδες τραυματίες από την σύγκρουση των δύο τρένων έξω από τη Λάρισα, στο ύψος του Ευαγγελισμού, λίγο πριν τις σήραγγες στα Τέμπη- 350 επιβάτες βρίσκονταν στα δύο τρένα – Τεράστια κινητοποίηση για διάσωση και περίθαλψη των τραυματιών – Σε τρία νοσοκομεία σε Λάρισα και Κατερίνη οι τραυματίες – Σε επιφυλακή τα «Παπανικολάου», «Θριάσιο», «Γεννηματάς» για τους εγκαυματίες

Η φωτιά που είχε ξεσπάσει από τη σύγκρουση έχει κατασβεστεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι καπνοί στο σημείο είναι από κάποια λάδια της μηχανής. Αυτή την ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια απεγκλωβισμού επιβατών από τα δύο πρώτα επιβατικά βαγόνια.

Εικόνες χάους από τη σύγκρουση τρένων έξω από τη Λάρισα

 

Εικόνες χάους από τη σύγκρουση τρένων έξω από τη Λάρισα

 

traincrash_9

 

traincrash6

 

traincrash2

 

traincrash1