Εκλογές 2023 – Μπογδάνος κατά Λατινοπούλου: Εμπαθείς οι δηλώσεις, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκειά της

Επίθεση κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με την οποία συνεργάστηκαν παλαιότερα κάτω από το ίδιο κομματικό σχήμα, εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος της Πατριωτικής Ένωσης

Λυπηρές και εμπαθείς μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Λατινοπούλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με το ίδιο όνομα και λογότυπο με προγενέστερο είναι νομικά ανεπίτρεπτο, αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης

Σε ανάρτησή του τη Δευτέρα χαρακτηρίζει τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, «λυπηρές και εμπαθείς» και προσθέτει ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν μπορούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές με κόμμα που θα έχει το ίδιο όνομα και λογότυπο.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου: «Λυπηρές όσο και εμπαθείς οι δηλώσεις Λατινοπούλου. Δυστυχώς, κανένα φίλτρο δεν κρύβει την ανεπάρκεια μιας αποφοίτου νομικής, που δεν κατανοεί ότι το να κατεβάσει κόμμα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ όνομα και λογότυπο με άλλο προγενέστερο, δεν είναι μόνο ανήθικο, αλλά και νομικά ανεπίτρεπτο».

Νωρίτερα σήμερα η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο instagram χαρακτήρισε τον Μπογδάνο «κυβερνητικό λαγό και γυρολόγο» με αφορμή την ένσταση που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ η οποία έγινε αποδεκτή από το Α1 τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο κόμματα δεν θα λάβουν μέρος στις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου.