Ενημερωτική εκδήλωση: «Η Αγροδιατροφή σήμερα στην Κρήτη»: Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ITE) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής (MACC)  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η Αγροδιατροφή σήμερα στην Κρήτη»: Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο), αίθουσα Συναυλιών (επίπεδο 0). Το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας είναι αναρτημένο εδώ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΙΤΕ. Στόχος της είναι η ενημέρωση του oικοσυστήματος αγροδιατροφής στην Κρήτη για τις εξελίξεις στην Έρευνα και την Καινοτομία, καθώς και τις εφαρμογές τους στον πρωτογενή τομέα.

Το θέμα της αγροδιατροφής αναδεικνύεται ως κρίσιμος παράγοντας για την επίτευξη βιώσιμης αγροκτηνοτροφίας στην περιοχή μας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που υποστηρίζουν την ανάπτυξη της αγροδιατροφής στην Κρήτη, καθώς και τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της θέσης της Κρήτης ως ηγέτη στις βιώσιμες αγροδιατροφικές πρακτικές.

Κύρια Οφέλη για τους Συμμετέχοντες:

  • Συνεισφορά στην Αγροδιατροφική Κοινότητα: Η ημερίδα διασυνδέει το κοινό που θα συμμετέχει, με εκπροσώπους από το οικοσύστημα της αγροδιατροφής, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και καινοτομίες στον τομέα.
  • Ενημέρωση για Επενδυτικές Ευκαιρίες: Θα παρουσιαστούν επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα της Αγροδιατροφής, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν πιθανές επενδύσεις και συνεργασίες.
  • Δικτύωση με Επαγγελματίες: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να δικτυωθούν με επαγγελματίες από τον χώρο της αγροδιατροφής, διευρύνοντας το δίκτυό τους.
  • Επιμόρφωση από εξειδικευμένους επιστήμονες: Οι παρουσιάσεις από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς θα παρέχουν στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και επιμόρφωση στον τομέα της αγροδιατροφής.
  • Πληροφορίες για Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες: Θα παρουσιαστούν πληροφορίες για τις διαθέσιμες χρηματοδοτικές ευκαιρίες που μπορούν να υποστηρίξουν έρευνες και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στον τομέα.

Πώς να συμμετάσχετε

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κρατήστε τη θέση σας τώρα, κάνοντας εγγραφή εδώ.

Υποστηρικτής εκδήλωσης: Δίκτυο gnΩsi

Χορηγός Επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ TV

Επικοινωνία

e-mail στο [email protected] για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

Source link