Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Νύκταρης

Μια δυνατή υποψηφιότητα, ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς, συστρατεύεται στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη στη μάχη προς τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Γιάννης Νύκταρης, με σπουδές ΒΑ (Hons) in Business, Nottingham Trent University, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ηράκλειο, πείστηκε από το όραμα του επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και αποφάσισε να συνδράμει στο σχεδιασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη για να καταστεί το Ηράκλειο, μία σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη.

Ο Γιάννης Νύκταρης, προσηνής, αγαπητός και με ευρύ κοινωνικό κύκλο χαρακτηρίζεται για το δυναμισμό και την όρεξη του για δουλειά,   κάτι το οποίο «μαρτυρά» και η επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία μέχρι και σήμερα.  Κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας μία νέα ματιά για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ηρακλείου, με επίκεντρο τη νέα γενιά, στις τάξεις της οποίας καταγράφει υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου εξελέγη πρώτος σε κατάταξη για την ανάδειξη νέων συνέδρων.

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Νύκταρης, τόνισε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σταθώ δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Εμπιστεύομαι τον άνθρωπο Καραμαλάκη, με σπουδαία και μακρά εμπειρία σε θέματα διοίκησης, μία έντονη προσωπικότητα, που διαχρονικά ξεχώριζε για τις ικανότητες και το ήθος του.  

Ανήκω στη νέα γενιά που δεν της ταιριάζει η μοιρολατρία και η γενικότερη απάθεια ως στάση ζωής. Ενεργό μέλος της κοινωνίας και της εμπορικής ζωής της πόλης μας, στηρίζω το Μιχάλη Καραμαλάκη και θα συνδράμω με καθαρή ματιά και μ’ όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλει ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου.  

Ήρθε η ώρα η γενιά μου να βγει μπροστά και να σταματήσει να συμβιβάζεται με όσα μας πληγώνουν. Στην εποχή των πολλαπλών προκλήσεων αξίζουμε περισσότερες ευκαιρίες και προοπτική για μια ζωή με ποιότητα.

Εστιάζουμε σε θέματα καθημερινότητας και με όραμα και σκληρή δουλειά θα μετατρέψουμε το Ηράκλειο σε μία πόλη πρότυπο, με σύγχρονη διακυβέρνηση, με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα. 

Είναι πολλά αυτά που θέλουμε και πρέπει να αλλάξουν στο Ηράκλειο. Με λόγο και ευθύνη δηλώνω «παρών». 

Στις 8 Οκτωβρίου γυρίζουμε σελίδα, με τη νέα γενιά σε ρόλο πρωταγωνιστή και το Μιχάλη Καραμαλάκη, επόμενο Δήμαρχο Ηρακλείου. Δίπλα του θα διεκδικήσω αυτά που η πόλη και η γενιά μου αξίζουν».  

Source link